Hovězí na kořenové zelenině
2015-01-31- Příležitost: Oběd, Večeře
- Úroveň: Středně těžké
- Příprava : 30m
- Čas vaření : 2:30 h
- Hotovo : 3:0 h
Máte rádi hovězí? Nenapadají Vás jiné způsoby přípravy než ty klasické?
Zkuste hovězí na kořenové zelenině
.
Nejlépe se hodí k vařeným bramborám, bramborákům či bramborové kaši
POSTUP:
1.Kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, ½ celeru + cibule a česnek) nakrájíme na kostky a s hořčicí, pivem, solí a pepřem necháme nakrájené maso na plátky odležet pár hodin v lednici.
2.Pekáč vysteleme anglickou slaninou a maso vložíme i se zeleninou do pekáče a necháme péct ccs 2,5h na 180°C.
3.Po upečení rozmixujeme výpek a zeleninu a popřípadě dochutíme.
Ingredience
mrkev | |
petržel | |
1/2 celeru | |
cibule | |
česnek | |
hovězí | |
hořčice | |
pivo | |
sůl | |
pepř | |
slanina |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(1 / 5)
3 člověk/lidí hodnotil/li