Hovězí na kořenové zelenině

2015-01-31
  • Příprava : 30m
  • Čas vaření : 2:30 h
  • Hotovo : 3:0 h

Máte rádi hovězí? Nenapadají Vás jiné způsoby přípravy než ty klasické?

Zkuste hovězí na kořenové zelenině

.
Nejlépe se hodí k vařeným bramborám, bramborákům či bramborové kaši

POSTUP:
1.Kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, ½ celeru + cibule a česnek) nakrájíme na kostky a s hořčicí, pivem, solí a pepřem necháme nakrájené maso na plátky odležet pár hodin v lednici.

2.Pekáč vysteleme anglickou slaninou a maso vložíme i se zeleninou do pekáče a necháme péct ccs 2,5h na 180°C.

3.Po upečení rozmixujeme výpek a zeleninu a popřípadě dochutíme.

Ingredience

mrkev
petržel
1/2 celeru
cibule
česnek
hovězí
hořčice
pivo
sůl
pepř
slanina

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • Vepřové na houbách

  • Špenátový quiche s vejci

    Špenátový quiche s vejci

  • Brokolicový quiche

    Brokolicový quiche

Průměrné hodnocení

(1 / 5)

1 5 3
Ohodnoťte tento recept

3 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář