Hovězí na kořenové zelenině

2015-01-31
  • Příprava : 30m
  • Čas vaření : 2:30 h
  • Hotovo : 3:0 h

Máte rádi hovězí? Nenapadají Vás jiné způsoby přípravy než ty klasické?

Zkuste hovězí na kořenové zelenině

.
Nejlépe se hodí k vařeným bramborám, bramborákům či bramborové kaši

POSTUP:
1.Kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, ½ celeru + cibule a česnek) nakrájíme na kostky a s hořčicí, pivem, solí a pepřem necháme nakrájené maso na plátky odležet pár hodin v lednici.

2.Pekáč vysteleme anglickou slaninou a maso vložíme i se zeleninou do pekáče a necháme péct ccs 2,5h na 180°C.

3.Po upečení rozmixujeme výpek a zeleninu a popřípadě dochutíme.

Ingredience

mrkev
petržel
1/2 celeru
cibule
česnek
hovězí
hořčice
pivo
sůl
pepř
slanina

Další recepty:
  • jednoduchá medová žebra s coleslawem

    Medová žebra s coleslawem

  • Cibulový quiche se slaninou

    Cibulový quiche se slaninou

  • Masová pomazánka z vařeného hovězího

    Masová pomazánka z vařeného hovězího

  • Kuřecí na kari s ananasem

    Kuřecí na kari s ananasem

  • Panenka s mrkvovým pyré

    Mrkvové pyré

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 1
Ohodnoťte tento recept

1 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář