Hovězí na kořenové zelenině

2015-01-31
  • Příprava : 30m
  • Čas vaření : 2:30 h
  • Hotovo : 3:0 h

Máte rádi hovězí? Nenapadají Vás jiné způsoby přípravy než ty klasické?

Zkuste hovězí na kořenové zelenině

.
Nejlépe se hodí k vařeným bramborám, bramborákům či bramborové kaši

POSTUP:
1.Kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, ½ celeru + cibule a česnek) nakrájíme na kostky a s hořčicí, pivem, solí a pepřem necháme nakrájené maso na plátky odležet pár hodin v lednici.

2.Pekáč vysteleme anglickou slaninou a maso vložíme i se zeleninou do pekáče a necháme péct ccs 2,5h na 180°C.

3.Po upečení rozmixujeme výpek a zeleninu a popřípadě dochutíme.

Typ receptu: , , Ingredience: , , , , , ,

Ingredience

mrkev
petržel
1/2 celeru
cibule
česnek
hovězí
hořčice
pivo
sůl
pepř
slanina

Další recepty:
  • Kapr na sardeli

    Kapr na sardeli

  • hovězí roláda z mletého masa

    Hovězí roláda z mletého masa

  • Cuketová nádivka

    Cuketová nádivka

  • Zepečené těstoviny se slaninou

    Zapečené těstoviny se slaninou

  • Špenátové gnocchi s lososem

    Špenátové gnocchi s lososem

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář