Radíme si
2 Comments | Březen 25, 2014
Napsat komentář
Další recepty
- Doporučené
- Popularní
- Ostatní
-
Perníkové crinkles
(2.5 / 5)
-
Smetanovotvarohový dort s ovocem
(5 / 5)
-
Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky
(5 / 5)
-
Pizza z nekynutého těsta
(3.6 / 5)
-
Bavorák – alkoholický nápoj
(4 / 5)
-
Hovězí polévka s domácími nudlemi
(3 / 5)
-
Brokolice s rýží, žampiony a šunkou
(0 / 5)
-
Perníkové crinkles
(2.5 / 5)
-
Mražený smetanovo borůvkový dort
(0 / 5)
posted by Mleko on Červenec 21, 2014
Proč mléko při bouřce kysne?
posted by DžejDee on Červenec 21, 2014
No někde sem čet, že je to díky elektromagnetickým pulzům, které vznikají při bouřce. Ty ňák urychlují růst kvasinek nebo bakterie nebo co to mlíko obsahuje a tim to pak zkysne. Musí to mlíko ale bejt čerstvý a mimo ledničku.