Šípková omáčka

2014-05-19
  • Příprava : 5m
  • Čas vaření : 20m
  • Hotovo : 25m

Šípková omáčka se perfektně hodí ke každému pečenému masu.

Třeba k vepřovému na divoko.

POSTUP
Z másla a hladké mouky uděláme hladkou jíšku, kterou po částečném zchladnutí zředíme vodou, a vmícháme šípkový džem.

Na závěr vlijeme citrónovou šťávu.

Typ receptu: Tagy: Ingredience: , , ,

Ingredience

Máslo
Šípkový džem
Hladká mouka
Citrónová šťáva

Další recepty:
  • Kuřecí na kari s ananasem

    Kuřecí na kari s ananasem

  • Smetanovo-hořčičná omáčka

    Smetanovo-hořčičná omáčka

  • Domácí hovězí burger

    Domácí hovězí burger

  • rychlá rajská omáčka s kuřecím masem

    Rychlá rajská omáčka s kuřecím masem

  • domácí tatarská omáčka

    Domácí tatarská omáčka

Průměrné hodnocení

(4 / 5)

4 5 1
Ohodnoťte tento recept

1 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář