Karamelové salko

2017-05-22
Karamelové salko
  • Příprava : 0m
  • Čas vaření : 20m
  • Hotovo : 20m

Domácí karamelové salko se připraví velmi rychle a snadno.

A na co se hodí? Zejména jako náplň do muffinů, místo čokolády, nebo třeba se s ním dá vylepšit krtkův dort.

POSTUP:
1. Do rozehřátého másla přidáme krupicový cukr.
2. Po rozpuštění zalijeme mlékem.
3. Za stálého míchání čekáme až směs zhoustne.
4. Vaříme tak dlouho podle toho, jak chceme mít salko husté.

Typ receptu: Tagy: Ingredience: ,

Ingredience

25 g másla
100 g cukru
300 ml mléka

Další recepty:
  • rybičková pomazánka

    Rybičková pomazánka

  • Masová pomazánka z vařeného hovězího

    Masová pomazánka z vařeného hovězího

  • Škvarková pomazánka

    Škvarková pomazánka

  • Pizza z nekynutého těsta

    Pizza z kynutého těsta

  • melounová zmrzlina

    Melounová zmrzlina

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář