Pečená kachna na pomalý způsob

2014-05-31
Kachna na pomalý způsobPečená kachna s bramborovým knedlíkem a špenátem
  • Příprava : 15m
  • Čas vaření : 4:0 h
  • Hotovo : 4:15 h

Než se rozhodnete vyzkoušet náš recept – pečená kachna na pomalý způsob, připravte si hrnec na pečení, který bude co nejvíce těsnit.

POSTUP:
1. Podložte kachnu droby.

2. Kachnu osolte a okmínujte. Kachnu nepodlévejte, pustí sama šťávu.

3. Lehce propíchejte v místech, kde je nejvíce tuku. A dejte péct do předehřáté trouby na horký vzduch 155°C až 160°C.

4. Pečte 4 hodiny a kachnu během této doby neodkrývejte.

Doporučujeme podávat s bramborovým či houskovým knedlíkem a zelím. Dětem dejte kachnu třeba s bramborem.

Ingredience

kachna
kmín
sůl

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Banánové palačinky

    Banánové palačinky

  • Vánočka

    Vánočka

  • Bramborový salát

    Bramborový salát

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

Průměrné hodnocení

(3.7 / 5)

3.7 5 3
Ohodnoťte tento recept

3 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář