Hrášková rýže
2014-07-27- Porce : 3
- Příprava : 5m
- Čas vaření : 20m
- Hotovo : 30m
Zpestřete si přílohu k masu. Hrášková rýže není náročná na přípravu.
Pokud máte rádi pikantní jídla můžete si ještě do rýže přidat chilli papričky.
1. Na oleji osmažíme půlku cibule, přidáme rýži, kterou promícháme s olejem a cibulí a nakonec přidáme 1/3 pytlíku mraženého hrášku.
2. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme celý pepř a nové koření a uvaříme doměkka.
3. Necháme 5 minut pod pokličkou.
4. Ozdobíme nasekanou jarní cibulkou, pažitkou nebo čerstvou petrželkou.
Ingredience
1/3 pytlíku mraženého hrášku | |
1 hrnek rýže | |
1 a půl hrnku vody | |
sůl | |
půlka cibule | |
olej | |
2 ks celého pepře | |
1 kulička nového koření |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(0 / 5)
0 člověk/lidí hodnotil/li