Hrášková rýže

2014-07-27
Hrášková rýže kuře na červeno
  • Porce : 3
  • Příprava : 5m
  • Čas vaření : 20m
  • Hotovo : 30m

Zpestřete si přílohu k masu. Hrášková rýže není náročná na přípravu.

Pokud máte rádi pikantní jídla můžete si ještě do rýže přidat chilli papričky.

1. Na oleji osmažíme půlku cibule, přidáme rýži, kterou promícháme s olejem a cibulí a nakonec přidáme 1/3 pytlíku mraženého hrášku.

2. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme celý pepř a nové koření a uvaříme doměkka.

3. Necháme 5 minut pod pokličkou.

4. Ozdobíme nasekanou jarní cibulkou, pažitkou nebo čerstvou petrželkou.

Ingredience

1/3 pytlíku mraženého hrášku
1 hrnek rýže
1 a půl hrnku vody
sůl
půlka cibule
olej
2 ks celého pepře
1 kulička nového koření

Další recepty:
  • Vánočka

    Vánočka

  • Bramborový salát

    Bramborový salát

  • Vánoční rybí polévka z kapra

    Vánoční rybí polévka z kapra

  • Vepřové na houbách

  • Zelňačka

    Zelňačka

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář