Šípková omáčka

2014-05-19
  • Příprava : 5m
  • Čas vaření : 20m
  • Hotovo : 25m

Šípková omáčka se perfektně hodí ke každému pečenému masu.

Třeba k vepřovému na divoko.

POSTUP
Z másla a hladké mouky uděláme hladkou jíšku, kterou po částečném zchladnutí zředíme vodou, a vmícháme šípkový džem.

Na závěr vlijeme citrónovou šťávu.

Ingredience

Máslo
Šípkový džem
Hladká mouka
Citrónová šťáva

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • Vepřové na houbách

  • Špenátový quiche s vejci

    Špenátový quiche s vejci

  • Brokolicový quiche

    Brokolicový quiche

Průměrné hodnocení

(4 / 5)

4 5 1
Ohodnoťte tento recept

1 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář