Pečený pstruh

2014-11-08
  • Příprava : 10m
  • Čas vaření : 50m
  • Hotovo : 60m

Pečený pstruh je zdravý a rychlý pokrm.

Navíc velmi jednoduše se připravý.

POSTUP:
Všechny ingredience smíchat a ze všech stran tím potřít pstruha.
Pečeme na 200°C do zlatova.
Podáváme třeba s bramborami na loupačku.

Typ receptu: , , Tagy: Ingredience:

Ingredience

citronová šťáva
máslo
bylinky
mořská sůl

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • Vánoční rybí polévka z kapra

    Vánoční rybí polévka z kapra

  • Vepřové na houbách

  • Kmínová polévka

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář