Mozzarella ve slanině
2014-08-17- Příprava : 15m
- Čas vaření : 10m
- Hotovo : 25m
Mozzarella ve slanině je výborný předkrm nebo také chuťovky pro návštěvu či rychlá večeře.
Jako přílohu si můžete dát křupavé pečivo s bylinkami.
POSTUP:
1. Na plech dáme pečící papír a předehřejeme troubu na 175°C.
2. Nakrájíme mozzarellu na menší kousky a zabalíme ji do slaniny.
3. Mozzarellu ve slanině naskládáme na plech a pečeme 7 až 10 minut. Je potřeba stihnout ten moment, než se nám mozzarella rozpustí.
4. Pokrm není potřeba dochucovat, vynikne chuť slaniny.
Ingredience
slanina | |
mozzarella |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(0.8 / 5)
16 člověk/lidí hodnotil/li