Mozzarella ve slanině

2014-08-17
Mozzarella ve slanině
  • Příprava : 15m
  • Čas vaření : 10m
  • Hotovo : 25m

Mozzarella ve slanině je výborný předkrm nebo také chuťovky pro návštěvu či rychlá večeře.

Jako přílohu si můžete dát křupavé pečivo s bylinkami.

POSTUP:
1. Na plech dáme pečící papír a předehřejeme troubu na 175°C.

2. Nakrájíme mozzarellu na menší kousky a zabalíme ji do slaniny.

3. Mozzarellu ve slanině naskládáme na plech a pečeme 7 až 10 minut. Je potřeba stihnout ten moment, než se nám mozzarella rozpustí.

4. Pokrm není potřeba dochucovat, vynikne chuť slaniny.

Ingredience

slanina
mozzarella

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • Vepřové na houbách

  • Kmínová polévka

  • pórkové placky

    Pórkové placky

Průměrné hodnocení

(0.8 / 5)

0.8 5 16
Ohodnoťte tento recept

16 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář