Křupavé pečivo s bylinkovým máslem

2014-08-17
Křupavé pečivo s bylinkovým máslem
  • Příprava : 10m
  • Čas vaření : 5m
  • Hotovo : 15m

Křupavé pečivo s bylinkovým máslem se skvěle hodí jako příloha ke grilovanému masu nebo salátům.

Doporučujeme použít pečivo, které není čerstvé, ale už ho máte doma třeba dva dny.

POSTUP:
1. Máslo rozkrájíme na menší kousky a trochu rozpustíme, aby se nám lépe natíralo mezi pečivo.

2. Přidáme bylinky a koření dle naší chuti – oregano, tymián, bylinkové máslo, majoránku nebo třeba i bazalku.

3. Pečivo vždy nakrojíme jako bychom chtěli získat plátky, ale nedokrojíme do konce.

4. A mezi nakrojené plátky mažeme bylinkové máslo.

5. Dáme na pečící papír na pekáč a pečeme v předehřáté troubě 3 až 5 minut.

6. Podáváme ihned teplé.

Ingredience

oregano
tymián
majoránka
bylinkové máslo
bazalka
pečivo - houska, bageta
máslo

Další recepty:
  • Bramborový salát

    Bramborový salát

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • věpřové na houbách

    Vepřové na houbách

  • pórkové placky

    Pórkové placky

  • Špenátový quiche s vejci

    Špenátový quiche s vejci

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář