Vývar z králíka s kapáním

2014-08-03
Vývar z králíka s kapáním
  • Příprava : 0m
  • Čas vaření : 0m
  • Hotovo : 0m

Vývar z králíka s kapáním (strouháním) a zeleninou se zdá být těžký na přípravu.

Držte se našeho receptu a vývar se Vám krásně povede.

POSTUP:
1. Omytý králičí hřbet nebo hlavu dáme do hrnce s vodou, přidáme cibuli, celý pepř a nové koření.

2. Odebereme pěnu, osolíme, opepříme a vaříme 2 hodiny na mírném ohni.

3. Přecedíme vývar a obereme kosti.

4. Maso dáme zpátky do vývaru a přidáme zeleninu do polévky.

5. V dalším hrnci s vařící se vodou si připravíme kapání (strouhání) – smícháme vajíčka s hladkou mouku a přes síto s velkými očky přendáme do vody.

6. Poté dáme kapání na talíř a zalijeme vývarem.

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Banánové palačinky

    Banánové palačinky

  • Vánočka

    Vánočka

  • Bramborový salát

    Bramborový salát

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář