Vývar z králíka s kapáním
2014-08-03- Cuisine: Česká
- Příležitost: Oběd
- Úroveň: Středně těžké
- Příprava : 0m
- Čas vaření : 0m
- Hotovo : 0m
Vývar z králíka s kapáním (strouháním) a zeleninou se zdá být těžký na přípravu.
Držte se našeho receptu a vývar se Vám krásně povede.
POSTUP:
1. Omytý králičí hřbet nebo hlavu dáme do hrnce s vodou, přidáme cibuli, celý pepř a nové koření.
2. Odebereme pěnu, osolíme, opepříme a vaříme 2 hodiny na mírném ohni.
3. Přecedíme vývar a obereme kosti.
4. Maso dáme zpátky do vývaru a přidáme zeleninu do polévky.
5. V dalším hrnci s vařící se vodou si připravíme kapání (strouhání) – smícháme vajíčka s hladkou mouku a přes síto s velkými očky přendáme do vody.
6. Poté dáme kapání na talíř a zalijeme vývarem.
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(0 / 5)
0 člověk/lidí hodnotil/li