Porridge s ovocem
2014-05-05- Porce : 1
- Příprava : 0m
- Čas vaření : 7m
- Hotovo : 9m
Objevte rychlou a zdravou snídani, která Vás zasytí na celé dopoledne. Porridge, neboli ovesná kaše, pochází z Velké Británie a patří k tradičním snídaním.
POSTUP
1. Do hrnce nalijte mléko s vodou a přidejte lžíci medu nebo třinového cukru. Poté nasypejte vločky.
2. Za stálého míchání nechte vařit zhruba 7 minut, až kaše zhoustne.
3. Odendejte hrnec z plotny a nechte ještě dvě minuty odpočívat.
4. Kaši můžete podávat teplou i studenou.
5. Nakonec vmíchejte do kaše ovoce. Je jen na Vás jaké ovoce zvolíte. Oblíbené jsou zejména borůvky. Kdo nemá doma ovoce může si dát porridge s medem.
Pokud Vám náš Porridge chutnal, prosíme ohodnoťte ho. Děkujeme.
Ingredience
110 g jemných ovesných vloček | |
175 ml mléka | |
100 ml vody | |
ovoce | |
med nebo třtinový cukr |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(2.1 / 5)
14 člověk/lidí hodnotil/li