Porridge s ovocem

2014-05-05
Porridge s ovocem
  • Porce : 1
  • Příprava : 0m
  • Čas vaření : 7m
  • Hotovo : 9m

Objevte rychlou a zdravou snídani, která Vás zasytí na celé dopoledne. Porridge, neboli ovesná kaše, pochází z Velké Británie a patří k tradičním snídaním.

POSTUP

1. Do hrnce nalijte mléko s vodou a přidejte lžíci medu nebo třinového cukru. Poté nasypejte vločky.

2. Za stálého míchání nechte vařit zhruba 7 minut, až kaše zhoustne.

3. Odendejte hrnec z plotny a nechte ještě dvě minuty odpočívat.

4. Kaši můžete podávat teplou i studenou.

5. Nakonec vmíchejte do kaše ovoce. Je jen na Vás jaké ovoce zvolíte. Oblíbené jsou zejména borůvky. Kdo nemá doma ovoce může si dát porridge s medem.

Pokud Vám náš Porridge chutnal, prosíme ohodnoťte ho. Děkujeme.

Ingredience

110 g jemných ovesných vloček
175 ml mléka
100 ml vody
ovoce
med nebo třtinový cukr

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Banánové palačinky

    Banánové palačinky

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • rychlá krémová žampionová polévka

    Krémová žampionová polévka

  • Vepřové na houbách

Průměrné hodnocení

(2.1 / 5)

2.1 5 14
Ohodnoťte tento recept

14 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář