Houskové knedlíky nekynuté
2014-07-13- Porce : 5
- Příprava : 20m
- Čas vaření : 25m
- Hotovo : 45m
Houskové knedlíky nekynuté se výborně hodí ke všem omáčkám.
Místo droždí použijete prášek do pečiva a nemusíte čekat na vykynutí těsta.
POSTUP:
1. Ze všech ingrediencí si uděláme bochník o váze 800 g.
2. A rozválíme na šišku.
3. Dáme do vařící vody.
4. Po 5 minutách nadzvedneme a pokračujeme ve varu 20 minut.
5. Po vyjmutí píchneme na několika místech do knedlíku, aby se nesrazil.
6. Krájíme zhruba po 10 minutách.
Ingredience
380 g Hrubá mouka | |
150 g housky | |
1 žloutek | |
3dcl mléka | |
Prášek do pečiva | |
Sůl |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(0 / 5)
0 člověk/lidí hodnotil/li