Čočka s kořenovou zeleninou a vepřovou kotletou
2016-10-30- Příprava : 10m
- Čas vaření : 30m
- Hotovo : 40m
Čočka s kořenovou zeleninou a vepřovou kotletou posypanou parmazánem, tak to byl náš dnešní oběd.
Už vás nebaví nudná čočka, zkuste si ji oživit kořenovou zeleninou.
POSTUP:
1. Namočenou čočku osolíme, přidáme větvičky tymiánu a uvaříme do měkka.
2. Vedle si v hrnci připravíme mrkev, petržel, celer a cuketu. Zeleninu, která je na drobno nakrájená spaříme třeba na vývaru. Poté zeleninu orestujeme na cibulce.
3. Dále smícháme zeleninu s čočkou.
4. Podávat můžeme s vepřovou kotletou, kterou osolíme, opepříme a nařízneme. Dále dáme na pánev, můžeme i několikrát obracet a posypeme nastrouhaným parmazánem pro intenzivnější chuť.
5. My jsme si ještě osmahli osolené žampiony na výpeku z kotlety.
Ingredience
čočka | |
mrkev | |
petržel | |
celer | |
sůl, pepř | |
cuketa | |
vepřová kotleta | |
parmazán | |
vývar |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(4 / 5)
1 člověk/lidí hodnotil/li