Kuchyně: Rakouská
Jablečný štrúdl neboli jablečný závin
Jablečný štrúdl neboli jablečný závin původem z Rakouska se i v Čechách stal tradičním moučníkem. ...
VíceDalší recepty
- Doporučené
- Popularní
- Ostatní
-
Perníkové crinkles
(2.5 / 5)
-
Smetanovotvarohový dort s ovocem
(5 / 5)
-
Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky
(5 / 5)
-
Pizza z nekynutého těsta
(3.6 / 5)
-
Bavorák – alkoholický nápoj
(4 / 5)
-
Hovězí polévka s domácími nudlemi
(3 / 5)
-
Drobenkový koláč s ovocem a pudinkem
(5 / 5)
-
Zapečené gnocchi s rajčaty
(2.3 / 5)
-
Havířská šlamastyka
(3 / 5)