Pizza z nekynutého těsta
2014-03-31- Porce : 1
- Příprava : 20m
- Čas vaření : 15m
- Hotovo : 35m
Máte chuť na pizzu, ale nechcete čekat až těsto vykyne? Přinášíme Vám recept přešně pro Vás.
Navíc bude pizza o trochu zdravější, protože je to pizza bez droždí.
1. Nejdříve smíchejte hladkou mouku se solí.
2. Postupně přidáváme olej a vodu, těsto zpracujeme až se nám přestane lepit k nádobě.
3. Těsto dáme na plech nebo do formy s pečícím papírem.
4. Pak už je na Vás, jaké ingredience použijete na těsto. Zkuste třeba Martinovo pizzu.
5. Předehřejeme si troubu na 220°C a pečeme zhruba 15minut.
Ingredience
250 g hladké mouky | |
130 ml vody | |
2 lžíce olivového oleje | |
lžička soli |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(3.6 / 5)
61 člověk/lidí hodnotil/li
posted by Baf on Leden 4, 2021
Jdu zkusit
posted by Ivana on Leden 6, 2021
Super recept, těsto skvělé, dělali jsme ze špaldové a výsledek skvělý. Doporučujeme