Pizza z nekynutého těsta

2014-03-31
  • Porce : 1
  • Příprava : 20m
  • Čas vaření : 15m
  • Hotovo : 35m

Máte chuť na pizzu, ale nechcete čekat až těsto vykyne? Přinášíme Vám recept přešně pro Vás.

Navíc bude pizza o trochu zdravější, protože je to pizza bez droždí.

1. Nejdříve smíchejte hladkou mouku se solí.

2. Postupně přidáváme olej a vodu, těsto zpracujeme až se nám přestane lepit k nádobě.

3. Těsto dáme na plech nebo do formy s pečícím papírem.

4. Pak už je na Vás, jaké ingredience použijete na těsto. Zkuste třeba Martinovo pizzu.

5. Předehřejeme si troubu na 220°C a pečeme zhruba 15minut.

Ingredience

250 g hladké mouky
130 ml vody
2 lžíce olivového oleje
lžička soli

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • Vepřové na houbách

  • Kmínová polévka

  • pórkové placky

    Pórkové placky

Průměrné hodnocení

(3.6 / 5)

3.6 5 61
Ohodnoťte tento recept

61 člověk/lidí hodnotil/li

Recipe Comments

  1. posted by Baf on Leden 4, 2021

    Jdu zkusit

  2. posted by Ivana on Leden 6, 2021

    Super recept, těsto skvělé, dělali jsme ze špaldové a výsledek skvělý. Doporučujeme

Napsat komentář