Martinova pizza z nekynutého těsta

2014-04-04
  • Porce : 1
  • Příprava : 20m
  • Čas vaření : 15m
  • Hotovo : 35m

Milí muži, udělejte manželce či přítelkyni překvapení v podobě večeře. Pokud chcete mít jídlo rychle hotové, doporučujeme, aby jste vyzkoušeli Martinovo pizzu z nekynutého těsta.

Postup:

1. Smíchejte hladkou mouku se solí.

2. Postupně přidejte olivový olej a vodu. Těsto zpracujte až se přestane lepit k míse.

3. Dejte těsto na plech nebo do formy s pečícím papírem.

4. Těsto pokapejte rajčatovým sugo a vyskládejte jednotlivé ingredience – rajče, mozzarella a vybraný druh šunky.

5. Předehřejeme si troubu na 220°C a pečeme zhruba 15minut.

Ženy budou nadšené.

Ingredience

rajčata
mozzarella
výběrová šunka, pršut
250g hladké mouky
špetka soli
130 ml vody
2 lžíce olivového oleje

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • Vepřové na houbách

  • Kmínová polévka

  • pórkové placky

    Pórkové placky

Průměrné hodnocení

(3.8 / 5)

3.8 5 4
Ohodnoťte tento recept

4 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář