Losos na pánvi s citronem

2014-07-03
losos na pánvi s citrónem
  • Porce : 2
  • Příprava : 35m
  • Čas vaření : 10m
  • Hotovo : 45m

Nechte vyniknout chuť výtečné ryby téměř bez ničeho – losos na pánvi s citronem.

Není třeba ho ani solit či ochucovat jiným kořením.

POSTUP:
1. Omyjeme, osušíme a naporcujeme lososa.

2. Plátky pokapeme citronem a necháme půl hodiny odležet.

3. Na silnější pánvi nejlépe s nepřilnavým dnem rozehřejeme olej či máslo a pokládáme plátky lososa.

4. Z každé strany smažíme 4 až 5 minut, aby vznikla křupavá kůrka, ale ve vnitř zůstalo šťavnaté maso.

5. Můžeme podávat s bramborami na loupačku a zeleninou.

Typ receptu: , , Ingredience:

Ingredience

200 g lososa
6 brambor
1/2 citrónu
sůl není nutná
1 lžíce olivového oleje / plátek másla

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • Vepřové na houbách

  • Kmínová polévka

  • pórkové placky

    Pórkové placky

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář