Křupavé pečivo s bylinkovým máslem
2014-08-17- Úroveň: Snadné
- Příprava : 10m
- Čas vaření : 5m
- Hotovo : 15m
Křupavé pečivo s bylinkovým máslem se skvěle hodí jako příloha ke grilovanému masu nebo salátům.
Doporučujeme použít pečivo, které není čerstvé, ale už ho máte doma třeba dva dny.
POSTUP:
1. Máslo rozkrájíme na menší kousky a trochu rozpustíme, aby se nám lépe natíralo mezi pečivo.
2. Přidáme bylinky a koření dle naší chuti – oregano, tymián, bylinkové máslo, majoránku nebo třeba i bazalku.
3. Pečivo vždy nakrojíme jako bychom chtěli získat plátky, ale nedokrojíme do konce.
4. A mezi nakrojené plátky mažeme bylinkové máslo.
5. Dáme na pečící papír na pekáč a pečeme v předehřáté troubě 3 až 5 minut.
6. Podáváme ihned teplé.
Ingredience
oregano | |
tymián | |
majoránka | |
bylinkové máslo | |
bazalka | |
pečivo - houska, bageta | |
máslo |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(0 / 5)
0 člověk/lidí hodnotil/li