Bavorák – alkoholický nápoj

2014-06-19
Bavorák - alkoholický nápoj
  • Porce : 1
  • Příprava : 5m
  • Čas vaření : 0m
  • Hotovo : 5m

Bavorák – alkoholický nápoj míchaný z fernetu a toniku.

Nejprve nalijeme tonik do skleničky. Pokud chcete můžete přidat i led.
Poté po plátku citrónu pomalu naléváme fernet.
Fernet se tak oddělí od toniku.
Na zdraví.

Typ receptu: Ingredience:

Ingredience

4 cl fernetu
1 dcl toniku
plátek citronu

Další recepty:
  • Vánočka

    Vánočka

  • Bramborový salát

    Bramborový salát

  • Vánoční rybí polévka z kapra

    Vánoční rybí polévka z kapra

  • Vepřové na houbách

  • Domácí limonáda s lesním ovocem

    Domácí limonáda s lesním ovocem

Průměrné hodnocení

(4 / 5)

4 5 3
Ohodnoťte tento recept

3 člověk/lidí hodnotil/li

Recipe Comments

  1. posted by mercyfule on Červenec 5, 2014

    „Bavorák“, aby se to podobalo pivu je potřeba ,aby fernet i tonik nabyly nachlazeny. Tonikem z větší výšky zalijeme fernet. Utvoří se pěna.Potom se přidá led. Na Zdraví 😀

    • posted by Anonym on Listopad 8, 2015

      Neeeeeeee

Napsat komentář