Těstovinový salát s tuňákem a vejcem

2014-06-28
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
  • Porce : 1
  • Příprava : 10m
  • Čas vaření : 10m
  • Hotovo : 20m

Těstovinový salát s tuňákem a vejcem se hodí jako oběd v horkých letních dnech.

Nemusíte se přesně držet ingrediencí, použijte zeleninu dle Vaší chuti.

POSTUP:
1. Do osolené vařící se vody dejte kapku oleje a přidejte těstoviny.

2. Vaříme je přibližně 8 minut, scedíme a necháme vystydnout.

3. Uvaříme vejce natvrdo.

4. Nakrájíme cibuli, rajčata, papriku.

5. Těstoviny dáme na talíř, přidáme studeného tuňáka z konzervy, kukuřici a nakrájenou zeleninu.

6. Ochutíme vinným octem a ozdobíme vejcem.

7. Pokud chcete, můžete do salátu přidat trochu majonézy či bílého jogurtu.

Ingredience

Tuňáková konzerva
1/4 cibule
1 vejce
100 g těstovin
cherry rajče
kukuřice
paprika
vinný ocet

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Banánové palačinky

    Banánové palačinky

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • Vepřové na houbách

  • Kmínová polévka

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář