Smetanovo-hořčičná omáčka

2017-12-10
Smetanovo-hořčičná omáčka
  • Příprava : 5m
  • Čas vaření : 20m
  • Hotovo : 25m

Smetanovo-hořčičná omáčka se hodí nejlépě k vepřovému masu.

My jsme si ji zkusili dát s rýžovými nudlemi a bylo to moc dobré. Jako přílohu můžeme ještě doporučit hranolky nebo rýži.

POSTUP:
1. Nakrájíme maso na nudličky a osolíme ho a opepříme.
2. Rozpálíme pánev, přídáme olej a maso orestujeme společně s nakrájenou cibulí.
3. Když je maso téměř hotové, přídáme smetanu a hořčici.
4. Nakonec dochutíme kari a sojovou omáčkou.

Ingredience

cibule
olej na smažení
sůl, pepř
hořčice plnotučná (1 lžíčka)
smetana
kari
sojová omáčka

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • Vepřové na houbách

  • Špenátový quiche s vejci

    Špenátový quiche s vejci

  • Brokolicový quiche

    Brokolicový quiche

Průměrné hodnocení

(3.8 / 5)

3.8 5 6
Ohodnoťte tento recept

6 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář