Smetanovo-hořčičná omáčka
2017-12-10- Příprava : 5m
- Čas vaření : 20m
- Hotovo : 25m
Smetanovo-hořčičná omáčka se hodí nejlépě k vepřovému masu.
My jsme si ji zkusili dát s rýžovými nudlemi a bylo to moc dobré. Jako přílohu můžeme ještě doporučit hranolky nebo rýži.
POSTUP:
1. Nakrájíme maso na nudličky a osolíme ho a opepříme.
2. Rozpálíme pánev, přídáme olej a maso orestujeme společně s nakrájenou cibulí.
3. Když je maso téměř hotové, přídáme smetanu a hořčici.
4. Nakonec dochutíme kari a sojovou omáčkou.
Ingredience
cibule | |
olej na smažení | |
sůl, pepř | |
hořčice plnotučná (1 lžíčka) | |
smetana | |
kari | |
sojová omáčka |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(3.8 / 5)
6 člověk/lidí hodnotil/li