Pečená kachna

2014-11-21
Pečená kachna s bramborovým knedlíkem a špenátem
  • Příprava : 15m
  • Čas vaření : 6:0 h
  • Hotovo : 6:15 h

Pečená kachna patří do české tradiční kuchyně.

Nebojte její příprava je velmi jednoduchá.

POSTUP:
1. Kachnu omyjeme, hodně osolíme a okmínujeme (i uvnitř).

2.Vnitřek můžeme naplnit nádivkou.

3.Pekáč vymažeme sádlem, nebo olejem, vložíme kachnu a kolem a na ní dáme nakrájenou cibuli.

4. Pečeme na 120 okole 5-6 hodin. Občas kachnu polijeme výpekem.

Typ receptu: , , , Tagy: Ingredience:

Ingredience

kachna
kmín
cibule
sůl
sádlo/olej

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Vánočka

    Vánočka

  • Bramborový salát

    Bramborový salát

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • Vánoční rybí polévka z kapra

    Vánoční rybí polévka z kapra

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář