Noky s pikantním salámem a smetanou
2015-08-05- Porce : 4
- Příprava : 10m
- Čas vaření : 30m
- Hotovo : 40m
Rychlý oběd nebo večeře?
Noky s pikantním salámem a smetanou, to je naše doporučení.4>
Je to pokrm, který Vás pořádně zasytí.
POSTUP:
1. Do osolené vařící se vody nasypeme noky. Ty budou hotové po vyplutí na povrch.
2. Nakrájíme si pikantní salám nebo klobásu, ale lehce ji osmahneme na pánvi.
3. Musíme dávat pozor, abychom ji nespálili. Poté přidáme čerstvě nakrájená rajčata.
4. Zalejeme smetanou, osolíme, opepříme a chvilku povaříme.
5. Přeceděné noky dáme do pekáče a zalijeme směsí. Přidáme nakrájená sušená rajčata a zasypeme sýrem parmazánového typu.
6. V troubě necháme péct 10 až 15 minut na 190°C.
7. Podáváme s vychlazeným bílým vínem a talíř ještě posypeme čerstvě nastrouhaným sýrem parmazánového typu.
Ingredience
1kg bramborových noků | |
pikantní salám | |
rajčata | |
5 kousků sušených rajčat | |
1 velkou smetanu | |
200g parmazánu | |
pepř, sůl |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(0 / 5)
5 člověk/lidí hodnotil/li