Nádivka

2014-11-21
  • Příprava : 20m
  • Čas vaření : 0m
  • Hotovo : 20m

Nádivka se může dávat do masa – kuře, kachna nebo ji můžeme udělat i samostatně.

My jsme si připravili nádivku do pečené kachny.

POSTUP:
Housky natrháme a polijeme šlehačkou, pak přidáme vše ostatní a pořádně promícháme.

Ingredience

4 starší housky
2 vejce
1 šlehačka
1 velká cibule
bylinky
sůl
pepř
mléko

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Vánočka

    Vánočka

  • Bramborový salát

    Bramborový salát

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • rychlá krémová žampionová polévka

    Krémová žampionová polévka

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář