Mexické ragú s tortillou

2015-03-08
mexické ragú
  • Porce : 4
  • Příprava : 10m
  • Čas vaření : 60m
  • Hotovo : 1:10 h

Mexické ragú s tortillou, to je lehce pikantní a syté jídlo.

Doporučujeme připravit ragú z mletého hovězího masa.

POSTUP:
1. Dva stroužky česneku a jednu cibuli nasekáme nadrobno a orestujeme na olivovém oleji.

2. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a důkladně opečeme. Dáváme pozor, aby se nedělaly hrudky.

3. Po 15 až 20 minutách restování přimícháme nakrájenou papriku a fazole.

4. Do misky si dáme protlak a rozmícháme s troškou vývaru a vlijeme do pánve.

5. Podusíme a podle potřeby doléváme vývar.

6. Nasekáme chilli papričku a spolu s kukuřicí a nakrájenými rajčaty dáme do pánve.

7. Necháme ještě 5 minut probublávat.

Tortilly krátce opečeme na suché pánvi. Ragú můžete dát i do torilly a připravit jako quesadellu.

Ingredience

500g mletého masa
2 stroužky česneku
1 cibule
olivový olej
sůl a pepř
rajčatový protlak 200ml
2 červené kapie
kukuřice sterilovaná
vývar
chilli paprička
200g fazolí
2 rajčata

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • Vepřové na houbách

  • Špenátový quiche s vejci

    Špenátový quiche s vejci

  • Brokolicový quiche

    Brokolicový quiche

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář