Mexické ragú s tortillou
2015-03-08- Porce : 4
- Příprava : 10m
- Čas vaření : 60m
- Hotovo : 1:10 h
Mexické ragú s tortillou, to je lehce pikantní a syté jídlo.
Doporučujeme připravit ragú z mletého hovězího masa.
POSTUP:
1. Dva stroužky česneku a jednu cibuli nasekáme nadrobno a orestujeme na olivovém oleji.
2. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a důkladně opečeme. Dáváme pozor, aby se nedělaly hrudky.
3. Po 15 až 20 minutách restování přimícháme nakrájenou papriku a fazole.
4. Do misky si dáme protlak a rozmícháme s troškou vývaru a vlijeme do pánve.
5. Podusíme a podle potřeby doléváme vývar.
6. Nasekáme chilli papričku a spolu s kukuřicí a nakrájenými rajčaty dáme do pánve.
7. Necháme ještě 5 minut probublávat.
Tortilly krátce opečeme na suché pánvi. Ragú můžete dát i do torilly a připravit jako quesadellu.
Ingredience
500g mletého masa | |
2 stroužky česneku | |
1 cibule | |
olivový olej | |
sůl a pepř | |
rajčatový protlak 200ml | |
2 červené kapie | |
kukuřice sterilovaná | |
vývar | |
chilli paprička | |
200g fazolí | |
2 rajčata |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(0 / 5)
0 člověk/lidí hodnotil/li