Masová pomazánka z vařeného hovězího
2019-02-24- Příprava : 15m
- Čas vaření : 0m
- Hotovo : 15m
Dělali jste vývar z hovězího masa a zbylo vám uvařené maso? Nechcete připravit již další polévku, ale maso nechcete vyhodit? Tak doporučujeme zkusit připravit tento recept – masová pomazánka z vařeného hovězího.
POSTUP:
1. Maso rozsekáme v mixéru nebo umeleme v mlýnku.
2. Přidáme majonézu, hořčici, sůl, pepř a změklé máslo.
3. Pořádně promícháme či promixujeme a nakonec přidáme nadrobno nakrájenou cibuli.
Doporučujeme podávat s jarní cibulkou, která dodá pomazánce výbornou chuť.
Ingredience
250 g vařeného hovězího masa | |
3,5 lžíce majonézy | |
2 lžíce hořčice | |
100 g másla | |
sůl, pepř | |
1/2 červené cibule |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(0 / 5)
0 člověk/lidí hodnotil/li