Masová pomazánka z vařeného hovězího

2019-02-24
  • Příprava : 15m
  • Čas vaření : 0m
  • Hotovo : 15m

Dělali jste vývar z hovězího masa a zbylo vám uvařené maso? Nechcete připravit již další polévku, ale maso nechcete vyhodit? Tak doporučujeme zkusit připravit tento recept – masová pomazánka z vařeného hovězího.

POSTUP:
1. Maso rozsekáme v mixéru nebo umeleme v mlýnku.
2. Přidáme majonézu, hořčici, sůl, pepř a změklé máslo.
3. Pořádně promícháme či promixujeme a nakonec přidáme nadrobno nakrájenou cibuli.

Doporučujeme podávat s jarní cibulkou, která dodá pomazánce výbornou chuť.

Ingredience

250 g vařeného hovězího masa
3,5 lžíce majonézy
2 lžíce hořčice
100 g másla
sůl, pepř
1/2 červené cibule

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Vánoční rybí polévka z kapra

    Vánoční rybí polévka z kapra

  • Vepřové na houbách

  • rybičková pomazánka

    Rybičková pomazánka

  • jednoduchá medová žebra s coleslawem

    Medová žebra s coleslawem

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář