Hovězí guláš v papiňáku

2015-01-31
  • Příprava : 20m
  • Čas vaření : 2:40 h
  • Hotovo : 3:0 h

Hovězí guláš v papiňáku jednoduše a rychle.

Podávat můžeme s houskovým knedlíkem nebo s těstovinami či chlebem.

POSTUP:
1.Stejné množství cibule jako masa nakrájíme a necháme v hrnci zesklovatět.

2.Poté přidáme hovězí maso (zadní) nakrájené na kostky a necháme zatáhnout.

3.Přidáme lžíci hořčice, sůl, pepř a mletou sladkou papriku a po chvilce přidáme vývar (tolik, aby se maso nevařilo, ale dusilo).

4.Zavřeme papiňák a necháme cca 2 hodiny dusit.

5.Po otevření můžeme přidat trochu vody nebo vývaru, přidáme dva prolisované česneky, trošku pálivé papričky, dochutíme podle své chuti a zahustíme.

Ingredience

přední hovězí
cibule
vývar
pálivá paprička
hořčice
sůl
pepř
mletá sladká papripka
česnek

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Vánočka

    Vánočka

  • Bramborový salát

    Bramborový salát

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • Vánoční rybí polévka z kapra

    Vánoční rybí polévka z kapra

Průměrné hodnocení

(3 / 5)

3 5 5
Ohodnoťte tento recept

5 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář