Hovězí guláš v papiňáku
2015-01-31- Cuisine: Česká
- Příležitost: Oběd, Večeře
- Úroveň: Středně těžké
- Příprava : 20m
- Čas vaření : 2:40 h
- Hotovo : 3:0 h
Hovězí guláš v papiňáku jednoduše a rychle.
Podávat můžeme s houskovým knedlíkem nebo s těstovinami či chlebem.
POSTUP:
1.Stejné množství cibule jako masa nakrájíme a necháme v hrnci zesklovatět.
2.Poté přidáme hovězí maso (zadní) nakrájené na kostky a necháme zatáhnout.
3.Přidáme lžíci hořčice, sůl, pepř a mletou sladkou papriku a po chvilce přidáme vývar (tolik, aby se maso nevařilo, ale dusilo).
4.Zavřeme papiňák a necháme cca 2 hodiny dusit.
5.Po otevření můžeme přidat trochu vody nebo vývaru, přidáme dva prolisované česneky, trošku pálivé papričky, dochutíme podle své chuti a zahustíme.
Ingredience
přední hovězí | |
cibule | |
vývar | |
pálivá paprička | |
hořčice | |
sůl | |
pepř | |
mletá sladká papripka | |
česnek |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(3 / 5)
5 člověk/lidí hodnotil/li