Guláš z václavek

2014-10-27
  • Porce : 4
  • Příprava : 30m
  • Čas vaření : 2:0 h
  • Hotovo : 2:30 h

Našli jste spousty václavek?

Uvařte si výtečný guláš z václavek.

Postup je velmi jednoduchý.

1. Na sádle zpěníme cibuli.
2. Přidáme očištěné hlavičky václavek a koření.
3. Dusíme a občas podlijeme vývarem.
4. Před dokončením zalijeme vývarem a zlehka zahustíme jíškou.
5. Podáváme s knedlíky nebo pečivem.

Ingredience

kloboučky z václavek
cibule
sladká paprika
špetka chilli nebo feferonka
pepř
sůl
vývar nebo kostka masoxu
drcený kmín

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Vánočka

    Vánočka

  • Bramborový salát

    Bramborový salát

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • rychlá krémová žampionová polévka

    Krémová žampionová polévka

Průměrné hodnocení

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnoťte tento recept

1 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář