Guláš z václavek
2014-10-27- Cuisine: Česká
- Příležitost: Oběd
- Úroveň: Středně těžké
- Porce : 4
- Příprava : 30m
- Čas vaření : 2:0 h
- Hotovo : 2:30 h
Našli jste spousty václavek?
Uvařte si výtečný guláš z václavek.
Postup je velmi jednoduchý.
1. Na sádle zpěníme cibuli.
2. Přidáme očištěné hlavičky václavek a koření.
3. Dusíme a občas podlijeme vývarem.
4. Před dokončením zalijeme vývarem a zlehka zahustíme jíškou.
5. Podáváme s knedlíky nebo pečivem.
Ingredience
kloboučky z václavek | |
cibule | |
sladká paprika | |
špetka chilli nebo feferonka | |
pepř | |
sůl | |
vývar nebo kostka masoxu | |
drcený kmín |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(5 / 5)
1 člověk/lidí hodnotil/li