Domácí tatarská omáčka

2015-03-08
domácí tatarská omáčka
  • Příprava : 20m
  • Čas vaření : 0m
  • Hotovo : 20m

Domácí tatarská omáčka chutná přeci jen lépe než kupovaná.

Příprava je jednoduchá a bez éček.

POSTUP:

1. Oddělíme žloudek od bílku, osolíme, opepříme a přidáme kapku citrónové šťávy.

2. Po té vyšleháme s olejem. Olej přiléváme postupně po malých dávkách. Na množství oleje závisí objem – čím více oleje, tím více majonézy.

3. Když je majonéza hotová, přidáme lžičku plnotučné hořčice, nasekanou cibuli a kyselou okruku.

4. Dochutíme lžící octa nebo lákem z kyselých okurek.

Typ receptu: Tagy: Ingredience: , , , , ,

Ingredience

žloudek
olej
sůl a pepř
nakládané okurky
cibule
citronová šťáva
hořčice
ocet

Další recepty:
  • Vepřové na houbách

  • Kuřecí na kari s ananasem

    Kuřecí na kari s ananasem

  • Smetanovo-hořčičná omáčka

    Smetanovo-hořčičná omáčka

  • cheeseburger

    Domácí hovězí burger

  • rychlá rajská omáčka s kuřecím masem

    Rychlá rajská omáčka s kuřecím masem

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář