Kuchyně: Česká

Nádivka

Průměrné hodnocení: (0 / 5)

Nádivka se může dávat do masa – kuře, kachna nebo ji můžeme udělat i samostatně. ...

Více

Pečená kachna

Průměrné hodnocení: (0 / 5)

Pečená kachna patří do české tradiční kuchyně. Nebojte její příprava je velmi jednoduchá. POSTUP: 1. ...

Více

Guláš z václavek

Průměrné hodnocení: (5 / 5)

Našli jste spousty václavek? Uvařte si výtečný guláš z václavek. Postup je velmi jednoduchý. 1. ...

Více

Nekynuté houskové knedlíky s petrželkou

Průměrné hodnocení: (4.7 / 5)

Oživte tradiční knedlíky naším receptem na nekynuté houskové knedlíky s petrželkou. Když přidáte do těsta ...

Více

Kuře na paprice

Průměrné hodnocení: (5 / 5)

Kuře na paprice s knedlíkem, to je klasický český pokrm. Podávat můžeme ale i s ...

Více
perník s marmeládou

Perník s marmeládou

Typ: Kuchyně:
Průměrné hodnocení: (0 / 5)

Perník je všemi oblíbený moučník, protože je rychlý a moc dobrý. Vyzkoušeli jste už perník ...

Více
česnečka

Česnečka

Průměrné hodnocení: (0 / 5)

Jste po flámu? Potřebujete postavit na nohy? Česnečka, to je správné řešení. Česnečku máte hotovou ...

Více
havířská šlamastyka

Havířská šlamastyka

Průměrné hodnocení: (3 / 5)

Havířská šlamastyka jsou plátky vepřového nebo kuřecího masa s houbami. Skvěle se k ní hodí ...

Více
bramboráky

Bramboráky

Průměrné hodnocení: (0 / 5)

Domácí bramboráky z české kuchyně. Báječně se hodí k havířské šlamastyce. POSTUP: 1. Syrové brambory ...

Více
Vývar z králíka s kapáním

Vývar z králíka s kapáním

Průměrné hodnocení: (0 / 5)

Vývar z králíka s kapáním (strouháním) a zeleninou se zdá být těžký na přípravu. Držte ...

Více