Ředkvičková pomazánka

2016-07-25
ředkvičková pomazánka
  • Příprava : 15m
  • Čas vaření : 0m
  • Hotovo : 15m

Ředkvičková pomazánka je zdravá letní svačinka nebo třeba i večeře.

Je velmi rychlá a chutná. Doporučujeme ji podávat na čerstvém tmavém pečivu.

POSTUP:
1. Omyjeme ředkvičku a osolíme.

2. Nakrájíme na drobné kousky.

3. Přidáme na jemno nasekanou jarní cibulku a pažitku.

4. Smícháme s lučinou nebo tvarohem a pomazánkovým máslem.

5. Osolíme a opepříme.

6. Namazané pečivo ještě ozdobíme ředkvičkou a třeba i cibulkou.

Ingredience

ředkvičky
lučina/tvaroh
pomazánkové máslo
jarní cibulka
pažítka
sůl a pepř

Další recepty:
  • Banánové palačinky

    Banánové palačinky

  • Špenátový quiche s vejci

    Špenátový quiche s vejci

  • rybičková pomazánka

    Rybičková pomazánka

  • Domácí limonáda s lesním ovocem

    Domácí limonáda s lesním ovocem

  • Masová pomazánka z vařeného hovězího

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář