Kuchyně: Česká
Linecké cukroví s marmeládou
Linecké cukroví s marmeládou nebo čokoládou by nemělo chybět na vánočním stole. Doporučujeme nechat cukroví ...
VíceHrášková rýže
Zpestřete si přílohu k masu. Hrášková rýže není náročná na přípravu. Pokud máte rádi pikantní ...
VíceŠkubánky na sladko nebo na slano
Bramborové škubánky na sladko nebo na slano, tak i tak chutnají výtečně. Škubánky jsou velmi ...
VíceKrálík na česneku s cuketou a bramborovým knedlíkem
Pečený králík na česneku s cuketou a bramborovým knedlíkem patří mezi tradiční český nedělní oběd. ...
VíceKynutý houskový knedlík
Kynutý houskový knedlík tradiční příloha k omáčkám jako je rajská, svíčková, koprová, křenová a další. ...
VíceHouskové knedlíky nekynuté
Houskové knedlíky nekynuté se výborně hodí ke všem omáčkám. Místo droždí použijete prášek do pečiva ...
VíceTvarohové ovocné knedlíky
Tvarohové ovocné knedlíky jedna z dalších variant ovocných knedlíků. Ovocné knedlíky se u nás začly ...
VícePečená kachna s knedlíky bosáky a zelím za studena
Pečená kachna s knedlíky bosáky a zelím za studena ten pravý nedělní oběd
VíceBavorák – alkoholický nápoj
Bavorák - alkoholický nápoj míchaný z fernetu a toniku. Nejprve nalijeme tonik do skleničky. Pokud ...
Více