Recipe Skill Level: Středně těžké
Sushi – maki
Sushi – maki, jídlo z japonské kuchyně, je u nás v poslední době hojně vyhledávané. ...
VíceGuláš z václavek
Našli jste spousty václavek? Uvařte si výtečný guláš z václavek. Postup je velmi jednoduchý. 1. ...
VíceNekynuté houskové knedlíky s petrželkou
Oživte tradiční knedlíky naším receptem na nekynuté houskové knedlíky s petrželkou. Když přidáte do těsta ...
VíceFrankfurtská polévka
Frankfurtská polévka je výborná sytá svačinová polévka. Její chuť výrazně ovlivníte kvalitou párků. POSTUP: 1. ...
VíceHavířská šlamastyka
Havířská šlamastyka jsou plátky vepřového nebo kuřecího masa s houbami. Skvěle se k ní hodí ...
VíceVývar z králíka s kapáním
Vývar z králíka s kapáním (strouháním) a zeleninou se zdá být těžký na přípravu. Držte ...
VíceKrálík na česneku s cuketou a bramborovým knedlíkem
Pečený králík na česneku s cuketou a bramborovým knedlíkem patří mezi tradiční český nedělní oběd. ...
VíceItalské rizoto s kuřecím masem
Pravé italské rizoto s kuřecím masem a zeleninou umí v málokteré české restauraci. Zkuste si ...
VíceKynutý houskový knedlík
Kynutý houskový knedlík tradiční příloha k omáčkám jako je rajská, svíčková, koprová, křenová a další. ...
Více