Řízek naruby
2015-01-03- Příprava : 15m
- Čas vaření : 20m
- Hotovo : 35m
Řízek naruby pro všechny co chtějí vyzkoušet řízek na jiný způsob.
Podávat můžeme s kari rýží nebo bramborovou kaší.
POSTUP:
1. Pro přípravu řízku naruby zvolte měkké maso – kuřecí, hovězí nebo krůtí.
2. Maso osolte a zaklepte do něj strouhanku.
3. Pak maso obalte v osoleném vajíčku.
4. Nakonec smažíme na rozpáleném ohni nebo ve fritovacím hrnci.
Řízek na ruby bude chutnat i dětem. Podávejte třeba s bramborovou kaší.
Ingredience
maso - kuřecí nebo hovězí nebo krůtí | |
strouhanka | |
vajíčko | |
sůl |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(0 / 5)
0 člověk/lidí hodnotil/li