Řízek naruby

2015-01-03
  • Příprava : 15m
  • Čas vaření : 20m
  • Hotovo : 35m

Řízek naruby pro všechny co chtějí vyzkoušet řízek na jiný způsob.

Podávat můžeme s kari rýží nebo bramborovou kaší.

POSTUP:
1. Pro přípravu řízku naruby zvolte měkké maso – kuřecí, hovězí nebo krůtí.

2. Maso osolte a zaklepte do něj strouhanku.

3. Pak maso obalte v osoleném vajíčku.

4. Nakonec smažíme na rozpáleném ohni nebo ve fritovacím hrnci.

Řízek na ruby bude chutnat i dětem. Podávejte třeba s bramborovou kaší.

Ingredience

maso - kuřecí nebo hovězí nebo krůtí
strouhanka
vajíčko
sůl

Další recepty:
  • Řecké masové válečky

    Soutzoukakia ze Smyrny – řecké masové válečky

  • Banánové palačinky

    Banánové palačinky

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • rychlá krémová žampionová polévka

    Krémová žampionová polévka

  • Vepřové na houbách

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář