Ořechový raw koláč
2014-12-14- Příprava : 40m
- Čas vaření : 0m
- Hotovo : 40m
Ořechový raw koláč je zdravý nepečený koláč.
Hlavním kritériem je, že nebudete potřebovat mouku.
Těsto
Mandle, 1 lžíci kakaových bobů a datle dejte do mixéru a mixujte, dokud není hmota lepivá.
Vyložte pečícím papírem kulatou formu na dort a těsto pevně vtiskněte na dno až do krajů.
Krém z kešu
Mixujte na jemné pyré namočené kešu, 1 lžíci mandlové pasty, 2 lžičky kakaového prášku, 5 lžic sirupu z agáve, sůl a prášek z lucumy.
Přidejte 1,5 lžíce kokosového oleje a nechte jej rozehřát ve vodní lázni. Poté přidejte jemně nadrcené kakaové boby. Dejte tuto směs do krému z kešu a znovu mixujte.
Potřete připravené těsto a dejte na 5 hodin do mrazáku.
Ingredience
4 lžíce mandlí | |
2 lžíce kakaových bobů | |
5 datlí | |
200g kešu namočené ve vodě asi 8h | |
1 lžíce mandlové pasty | |
2 lžičky kakaového prášku | |
3,5 lžíce panenského kokosového oleje | |
5 lžic sirupu agáve | |
1 špetka soli | |
1 lžíce prášku z lucumy |
Další recepty:
Průměrné hodnocení
(0 / 5)
0 člověk/lidí hodnotil/li