Červená čočka s pórkem

2014-11-21
  • Příprava : 10m
  • Čas vaření : 30m
  • Hotovo : 40m

Červená čočka s pórkem se hodí třeba do lasagní nebo jako příloha (například s karbanátkem) nebo jako salát.

Červená čočka pochází původně z Indie. Je velmi vhodná pro diabetiky.

POSTUP:
Osmažíme 1 nakrájenou cibuli, a nakrájený pórek.

Čočku uvaříme zvlášť v hrnci a po scezení přidáme k cibuli a pórku.

Ochutíme solí, citronovou šťávou a kořením dle chuti.

Ingredience

červená čočka
cibule
pórek
sůl
citronová šťáva

Další recepty:
  • Banánové palačinky

    Banánové palačinky

  • Bramborový salát

    Bramborový salát

  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • rychlá krémová žampionová polévka

    Krémová žampionová polévka

  • pórkové placky

    Pórkové placky

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář