2 Comments | 25 března, 2014
posted by Mleko on 21 července, 2014
Proč mléko při bouřce kysne?
posted by DžejDee on 21 července, 2014
No někde sem čet, že je to díky elektromagnetickým pulzům, které vznikají při bouřce. Ty ňák urychlují růst kvasinek nebo bakterie nebo co to mlíko obsahuje a tim to pak zkysne. Musí to mlíko ale bejt čerstvý a mimo ledničku.
Name *
Email *
Bylinkové čaje jsou již dlouhou historii zkoumané a testované, a proto dnes...more
Mrkev, kořenová zelenina, je nejoblíbenější druh zeleniny i mezi dětmi. A je...more
Jak je to s účinky pití kávy se řeší již po staletí....more
posted by Mleko on 21 července, 2014
Proč mléko při bouřce kysne?
posted by DžejDee on 21 července, 2014
No někde sem čet, že je to díky elektromagnetickým pulzům, které vznikají při bouřce. Ty ňák urychlují růst kvasinek nebo bakterie nebo co to mlíko obsahuje a tim to pak zkysne. Musí to mlíko ale bejt čerstvý a mimo ledničku.