Nádivka

2014-11-21
  • Příprava : 20m
  • Čas vaření : 0m
  • Hotovo : 20m

Nádivka se může dávat do masa – kuře, kachna nebo ji můžeme udělat i samostatně.

My jsme si připravili nádivku do pečené kachny.

POSTUP:
Housky natrháme a polijeme šlehačkou, pak přidáme vše ostatní a pořádně promícháme.

Ingredience

4 starší housky
2 vejce
1 šlehačka
1 velká cibule
bylinky
sůl
pepř
mléko

Další recepty:
  • Škvarková pomazánka

    Škvarková pomazánka

  • Kedlubnová polévka

    Kedlubnová polévka

  • Cuketová polévka

    Cuketová polévka

  • Houbové rissoto

    Houbové rissoto (rizoto)

  • Kapr na sardeli

    Kapr na sardeli

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář