Kuře na medu

2015-03-07
kuře na medu
  • Příprava : 6:0 h
  • Čas vaření : 60m
  • Hotovo : 7:0 h

Kuře na medu má pikantní chuť.

Marináda vystačí až 12 kuřecích paliček. Můžete si zvolit i jinou část kuřete.

POSTUP:
1. Maso omyjeme a očistíme.

2. Do větší nádoby uděláme marinádu – smícháme všechny suroviny.

3. Maso dáme do marinády na 6 hodin.

4. Kuře můžeme udělat na grilu, grilovací pánvy nebo upéct v troubě.

5. Podávat můžete s kari rýží, brambory nebo třeba pečivem.

Ingredience

1 najemno nakrájená cibule
sůl a pepř
kuřecí paličky - 12ks
stroužek česneku
4 lžíce oleje
2 chili papričky, zbavené semínek
1 lžíčka worchesteru
1 lžička sojovky
2 lžíce medu
1/2 lžičky hořčice
1 lžičky citronové šťávy

Další recepty:
  • Zapečené gnocchi s rajčaty

    Zapečené gnocchi s rajčaty

  • věpřové na houbách

    Vepřové na houbách

  • Špenátový quiche s vejci

    Špenátový quiche s vejci

  • Brokolicový quiche

    Brokolicový quiche

  • jednoduchá medová žebra s coleslawem

    Medová žebra s coleslawem

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář