Hruškoví šneci s medem

2014-05-09
Hruškový šneci
  • Porce : 3
  • Příprava : 15m
  • Čas vaření : 15m
  • Hotovo : 30m

Překvapte návštěvu malou sladkostí.

Hruškoví šneci s medem a skořicí jsou skvělou chuťovkou.

POSTUP

1. Listové těsto rozváláme. Na delší okraj rozváleného těsta dáme nastrouhanou hrušku.

2. Těsto zamotáme po delší straně, vznikne nám tvar podobající se hadu.

3. Nakrajíme na kolečka a položíme na pečící papír.

4. Kolečka ještě posypeme lehce skořicí a dáme do předehřáte trouby na 220°C a pečeme zhruba 15minut, až nám hruškoví šneci krásně zezlátnou.

5. Po vyndání z trouby necháme chvíli chladnout a poté polyjeme šneky trošíčkou medu.

Hruškové šneky s medem podáváme vychladnuté.

Typ receptu: Ingredience: , ,

Ingredience

1 balení listového těsta
1 hruška
1 čajová lžička skořice
1 polévková lžíce medu

Další recepty:
  • Škvarková pomazánka

    Škvarková pomazánka

  • Pizza z nekynutého těsta

    Pizza z kynutého těsta

  • melounová zmrzlina

    Melounová zmrzlina

  • Cuketová nádivka

    Cuketová nádivka

  • banán s rumovým mascarpone

    Banány s rumovým mascarpone

Průměrné hodnocení

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnoťte tento recept

1 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář