Budapešťská pomazánka

2015-03-08
budapešťská pomazánka
  • Příprava : 20m
  • Čas vaření : 0m
  • Hotovo : 20m

Tip na dobrou večeři – budapešťská pomazánka s pečivem.

Doporučujeme ozdobit vajíčkem natvrdo a nakládanou okurkou.

POSTUP:

1. Smícháme měkký tvaroh s pomazánkovým máslem.

2. Přidáme nakrájenou kapii na malé kousky a nasekanou cibuli.

3. Osolíme, opepříme a zasypeme mletou sladkou paprikou.

Ingredience

měkký tvaroh
pomazánkové máslo
mletá sladká papripka
červená kapie
cibule
sůl a pepř

Další recepty:
  • rybičková pomazánka

    Rybičková pomazánka

  • Domácí limonáda s lesním ovocem

    Domácí limonáda s lesním ovocem

  • Čočková polévka

    Čočková polévka

  • Cibulový quiche se slaninou

    Cibulový quiche se slaninou

  • Masová pomazánka z vařeného hovězího

    Masová pomazánka z vařeného hovězího

Průměrné hodnocení

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoťte tento recept

0 člověk/lidí hodnotil/li

Napsat komentář